10 ÅR

Takket være mere end 10 års teknologiske innovationer er Lay-Z-Spa™ verdens første oppustelige spabad af høj kvalitet. Bestways spabade er designet til at give hele kroppen en afslappende og forfriskende oplevelse og giver samtidig en prismæssigt overkommelig spaoplevelse, der er praktisk at bruge og nem at opstille.

LAY-Z-MASSAGE-SYSTEMET

Intet slår varmen og den beroligende følelse af at synke ned i et boblende, masserende spabad efter en lang, hård dag. Lay-Z-Massage-systemet kombinerer varme og massagedyser, så det giver den ultimative afslappende oplevelse.

Flyd på en sky af bobler med en AirJet™-massage! Forkæl din krop, og slap af med et enkelt tryk på en knap. Du skal blot trykke på massageknappen på betjeningspanelet, hvorefter du bliver omgivet af skønne bobler.

Få en dybere massage med AirJet Plus!
AirJet Plus-systemet frigiver bobler fra både spabadets bund og sidevæggene, så både ben og ryg masseres.

AirJets™ PLUS HydroJets™! Du får det bedste fra begge verdener med HydroJet Pro™. Otte retningsbestemte HydroJets™ med justerbar gennemstrømning giver kombineret med AirJets™ den ultimative afslappende spaoplevelse. Vælg en af delene eller dem begge!

Du kan nøjes med kun at vælge AirJets™ eller HydroJets™ eller dem begge samtidig – valget er dit med HydroJet Pro™!

VÆGKONSTRUKTION

ROBUST BJÆLKEKONSTRUKTION

Lay-Z-Spa™’s robuste struktur består af både en lodret og vandret bjælkekonstruktion. Dette design giver suveræn strukturel stabilitet og sikrer samtidig en behagelig overflade, så man får en luksuriøs og forfriskende spaoplevelse.
Den holdbare konfiguration betyder, at vores spabade bevarer formen, uanset hvor mange gange de pustes op, eller luften lukkes ud.

MATERIALER

DURAPLUS™ 3-LAGS

DuraPlus™ er holdbar, men komfortabel og ultra robust – 3 lag polyesternet og PVC. Den indvendige konstruktion med DuraPlusTM, sikrer, at spaerne vil bevare formen, uanset hvor mange gange de er blevet oppustet eller tømt.

DROP STITCH

Drop stitch er hightechmateriale med bemærkelsesværdige egenskaber. Ekstrem stivhed kombineres med forbløffende lethed takket være et net bestående af tusindvis af polyestertråde.

LÆDERTEKSTUR

Lædertekstur giver et flot udseende og betyder, at strukturen føles behagelig. Din Lay-Z-Spa™ er en fryd for øjet, uanset om den bruges udendørs eller indendørs.

VARMESYSTEM

VARME MASSAGEDYSER

Lay-Z-Spa™-spabadene er udstyret med Lay-Z-massagesystemer samt altomsluttende AirJets™ eller HydroJets™, som kombinerer varme og massagestråler, så resultatet er ultimativ afslapning.

FREEZE SHIELD™-TEKNOLOGI

FREEZE SHIELD™

Lay-Z-Spa med Freeze Shield™ er beregnet til helårsbrug i al slags vejr. Disse spabade er designet med
innovativ vinterteknologi og har indbyggede sensorer, så vandtemperaturen
aldrig falder til under et behageligt niveau. Freeze Shield øger automatisk vandcirkulationen,
når temperaturen er lav, så indvendige dele ikke bliver beskadiget.

Tømmesystem

Tømmesystemet er designet med henblik på at give dig en bedre oplevelse med Lay-Z-Spa™, og med det kan du nemt lukke luften ud af din Lay-Z-Spa™. Du skal blot bruge adapteren, hvorefter spabadet hurtigt og uden besvær tømmes for luft.